La gastronomia i el turisme eix central de l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó
La Casa de Cultura de Santa Pola s'era testimoni de les ponències i taules redones de grans professionals
Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)
Publicado el viernes, 22 de marzo de 2019 a las 14:01
La gastronomia, el turisme i la innovació seran l'eix central de l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó. El pròxim divendres, 12 d'abril, la Casa de Cultura de Santa Pola acollirà diverses ponències i taules redones en les quals professionals i empresaris mostraran les claus per a innovar i emprendre amb èxit, dintre d'aquests sectors.
L'esdeveniment ha sigut presentat hui, divendres 22 de març, en roda de premsa a l'Ajuntament de Santa Pola per la seua Alcaldessa, Yolanda Seva, els regidors de comerç i turisme, així com pel director del CEEI Elx, Joaquin Alcàzar i tècnics de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Elx i de l'Ajuntament de Santa Pola.
Yolanda Seva ha mostrat l'orgull que suposa per al municipi celebrar, per segon any consecutiu, una jornada que valorarà dos sectors tan importants a la localitat com són el turisme i la gastronomia. Per la seua part, Samuel Ortiz, regidor de comerç, ha comentat que aquests tipus d'iniciatives contribueixen positivament a dinamitzar la gastronomia del municipi, més si es té en compte el gran nivell dels ponents que exposaran la seua experiència a la jornada.
Joaquin Alcàzar ha presentat el programa i ha explicat que aquestes jornades poden ser motiu d'inspiració i reflexió per a aquells empresaris i emprenedors que busquen noves vies de creixement i desenvolupament als seus projectes.
La jornada es desenvoluparà al llarg de tot el matí del divendres 12 d'abril. La primera taula redona centrarà la seua atenció en com innovar en l'experiència del client des del punt de vista de la gestió hotelera i el turisme gastronòmic. La segona taula redona, presidida per empresaris i professionals de la zona, tractarà el tema de com reinventar productes tradicionals i autòctons sense perdre la seua essència i segell de qualitat. Finalment, el xef pastisser i propietari de la pastisseria DALUA, Daniel Álvarez, oferirà una ponència en la qual donarà a conéixer la seua experiència personal com a empresari i xef pastisser, així com diverses formes d'aplicar la creativitat en productes tradicionals.
L'esdeveniment estarà dirigit a empresaris consolidats i emprenedors que estiguen pensant a posar en marxa un projecte o busquen noves vies de creixement a les seues empreses, ja que el fi últim d'aquests encontres és detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents. Per a assistir a l'esdeveniment només és necessari inscriure's de forma gratuïta a la web www.focuspyme.com
Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dintre de la seua política de suport a l'emprenedoria i a la pime i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dintre del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana.
22/03/2019 14:01 | Trianabueno
Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)